Антрокс
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Антрокс

Потепетесе във света на една реална магия...

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Интервю на триото за сп.Bravo

Go down 
АвторСъобщение
Хърмаяни Грейнджър
~Хафълпафка 1-ви курс~
~Хафълпафка 1-ви курс~
Хърмаяни Грейнджър

Female Брой мнения : 332
Местожителство : Лондон
Дом : Хафалпаф
Галеони : 652
Registration date : 02.09.2007

Интервю на триото за сп.Bravo Empty
ПисанеЗаглавие: Интервю на триото за сп.Bravo   Интервю на триото за сп.Bravo Icon_minitimeСъб Сеп 08, 2007 10:26 am

BRAVO: Даниел, в ролята си на Хари Потър ти се влюбваш за първи път. И в истинския живот ли си толкова срамежлив около момичета?
Даниел: Във филма Хари е само на 14. А аз съм на 16. На неговата възраст, аз не можеш да се доближа до момичета. Мисля, че всяко момче се чувства така. Мислиш си, че ще станеш за смях.

BRAVO: Но нещата са се променили, нали?
Даниел: Ами, вече се чувствам малко по-спокоен. До сега съм канил няколко момичета на среща и вече съм по-уверен.

BRAVO: Ами как е при теб, Рупърт?
Рупърт: В този момент най-важното нещо за мен е шофьорската ми книжка. Обичам да стоя в моя Opel Corsa. До сега нещата вървят нормално, с изключение на няколко по-опасни ситуации. Вече нямам търпение да обикалям Лондон в американска кола. Тогава може отново да говорим за момичета. [Смее се]

BRAVO: Какво намираш за привлекателно в едно момиче?
Рупърт: : Не знам. Обичайното- чувството за хумор. Тя трябва да е забавна и да има големи… [смее се]. Е, няма да навреди, ако има хубаво тяло

BRAVO: Ема, ти си единственото момиче в триото. Момчетата добре ли се държат с теб?
Ема: : Имате предвид, освен факта, че Рупърт ме зяпа в гърдите? [смее се] ( Рупърт се изчервява и гледа засрамено земята). О, Рупърт, беше само шега! Ние сме като семейство от няколко години. Прекарваме много време заедно и сме много близки приятели. Друго почти не се е променило от първия филм.

BRAVO: Срамежлива ли си около момчета?
Ема: На моята възраст, контактите с момчетата са доста неудобни и неловки. Никога не можеш да разбереш, дали се държиш правилно. Мисля че съм късметлийка, защото имаше кой да ми помогне за това.

BRAVO: И кой беше късметлията?
Ема: Не знам дали е бил късметлия. [смее се] Беше режисьора ни- Майк Нюъл. Той събра всички актьори заедно и ни накара да импровизираме любовни сцени. Беше ужасно. Чувствах се толкова унижена, но видях че всички останали също се държаха идиотски. Сега, като знам че всеки се чувства така, не ме е страх да се изложа пред момче.

BRAVO: Даниел, вярно ли ,е че си играл голф с Принц Уилям?
Даниел: Повярвайте ми, живота ми е напълно нормален. Чета, уча, свиря на китара и излизам с приятели. Освен с Рупърт, не играя голф с никого. Дори не познавам Принц Уилям. Може би Рупърт е играл с него.

Рупърт: Наистина играя голф, но никога не съм виждал Принц Уилям, докато съм играл.

BRAVO: Ема, ти какво обичаш да правиш през свободното си време?
Ема: Обичам музиката- в момента слушам най-вече Destiny's Child. Също така обичам и да играя тенис. Ако мама ме пусне в кухнята, обичам да готвя италианска храна. Също така обичам и да чета.

BRAVO: : Даниел, ти си най-известното шестнайсет годишно момче в света. Можеш ли да се разхождаш по улиците свободно?
Даниел: Това не е проблем. Навън не нося прочутите очила на Хари Потър. Освен това след снимките си подстригах косата и честно казано съжалявам, че го направих, защото сега ушите ми измръзват в студеното време.

BRAVO: Рупърт, промениха ли по някакъв начин живота ти филмите за Хари Потър?
Рупърт: Сега вече знам какво искам да правя през живота си. Когато бях малък, исках да стана шофьор на камион за сладолед [смее се]. Но това вече се промени.

BRAVO: На 16 вие вече работите. Не ви ли е страх че ще пропуснете лудите тийнейджърски години?
Даниел: : Питаш дали искам да си направя пиърсинг? Не!! Мисля че това подхожда на байкърите, но не и на мен. А пък татуировка на лицето изобщо не ми е нужна. Обичам музиката, но тежки неща като Slipknot и Limp Bizkit просто не са за мен. Не мисля че пропускам нещо от това да бъдеш тийнейджър.
Върнете се в началото Go down
http://www.emmahermione.dir.bg

Интервю на триото за сп.Bravo
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Антрокс :: Извън училище :: Пророчески вести-
Идете на: